Izvor:
31.07.2016 u 02:24
0

KAKAV PREOKRET: Veljku je drago zbog Ružičine pobede, a za Gasttozza je rekao da se preko Zorice…!

Ekskluzivno za HappyTv.rs menadžer beogradskih klubova Veljko Dabetić nam je iskreno prokomentarisao Ružičinu pobedu s obzirom na to da njih dvoje nisu u dobrim odnosima.

Zaslužila je, borila se, bila stalno u programu, drago mi je što je pobedila. Bez obzira na to što sam ja dobar sa Gasttozzom, pre svega sam iskren– rekao je Veljko.

Pitali smo ga da li je Zorica uticala na to da Gasttozz ne pobedi i da li je moguće da su se fanovi zbog toga podelili.

Mislim da ima veze jer su se fanovi podelili, jedni su zamerali drugi ne, i onda je to bio faktor. Ipak on veruje u ljubav koju je zamislio i to je to. Kažem veruje jer ne možeš ti vezu u rijalitiju da smatraš pravom vezom, tek sada ako nakon pet meseci budu bili zajedno mogu da kažu da je prava veza. Ja im to želim i ako je njima lepo meni bi bilo drago– bio je iskren Dabetić.

S obzirom na to da se on video sa Zoricom nakon njenog izlaska iz rijalitija zanimalo nas je šta mu je sve ispričala.

Ona mi je pričala šta je sve radila i kako se ponašala prema Gasttozzu. Nešto sam joj verovao nešto ne. Nisam mogao da prihvatim kad je govorila da je to velika ljubav jer su sve vreme skoro u rijalitiju. Ipak, ne mogu da je komentarišem jer ja je ne poznajem dugo- dodao je Dabetić.

On je takođe rekao da Dukićeva nije gradila mareketing zahvaljujući Gasttozzu, jer ona ima sjajnu karijeru, nego da bi to moglo da bude obrnuto.

HappyTv.tv
Foto: Facebook/Veljko Dabetic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter