Izvor:
01.08.2016 u 00:07
0

EKSKLUZIVNO: Mladen progovorio o svom odnosu sa Dalilom, ali i o Gasttozzu!

Neposredno pred emisiju "Upoznajte Parove" Mladen Vuletić je ekskluzivno za naš portal dao intervju. Na samom početku razgovora rekao je da se super snašao u ulozi voditelja i da se privikao na spoljni svet odmah nakon izlaska- to mu nije predstavljalo problem.

Zanimalo nas je kakav je sad njegov odnos sa Dalilom i da li planiraju nešto ozbiljnije.

Ja sam sa Dalilom u ozbiljnoj vezi. Mi smo u ozbiljnoj, otvorenoj vezi. Ona je zatvorena, a ja sam na otvorenom, i onda tako dolazim da je vidim– rekao je kroz šalu Vuletić.

Nakon toga se uozbiljio i rekao da iako ga mnoge devojke "spopadaju" da se slikaju sa njim, on je veran svojoj devojci.

U mene nema potrebe da sumnja, ja sam joj skroz veran. Kada izađe ona onda ćemo da vidimo da li će nešto biti više, da li ćemo se venčati, mi imamo neki naš dogovor, a vi malo razmišljajte– dodao je Mladen.

Na pitanje da li se čuo sa Gasttozzom dao je odričan odgovor i rekao da ne bi to ni želeo.

On je kriv što smo se posvađali, totalno se ogrešio o mene. Kad me neko tako izda, ja ne obraćam pažnju ni šta on radi, ni gde je. Ja sam njega štitio i čuvao tajne, a on je mene izdao. Ne znam da li je kriva Zorica, ali mene ne zanima to, za mene više on nije drug i to je to. Bar da me je pozvao kad smo izašli, ali nije ni to. Sad ima neko novo društvo, i ja sam srećan zbog njih– zaključio je Mladen.

Na kraju nam je rekao da se nekoliko puta čuo sa Dalilinom majkom, i da su njega roditelji podržavali u svemu, pa mu se tako ne mešaju ni u vezu sa Dalilom.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter