Izvor:
01.08.2016 u 00:52
0

OTVORIO DUŠU: Nikola rekao da se čuo sa Zoricom, a da je sa Ružicom…!

Nekadašnji učesnik najgledanijeg rijaliitija Nikola Strahinjić nam je pre početka emisije "Upoznajte Parove" otkrio da non stop izlazi i da "pravi šou u klubovima".

Živim pravi život, svaku nož izlazim i legnem oko 5-6 ujutro. Svako veče nađem neku devojku, ali sinoć sam se zaljubio u jednu. Kad sam je video rekao sam "to je žena mog života". Ima simpatija i sa njene strane– rekao je Nikola.

Pitali smo ga šta se to desilo sa Zoricom i šta je od razniih priča koje kruže zapravo istina.

Kada se Zorica vratila u vilu rekla mi je da su mi drugovi preneli da se ne družim sa Ružicom, ali ispostavilo se posle da je to laž jer je ona ljubomorna na Ružicu. Ona me je zvala pet minuta nakon što je izašao onaj tekst gde sam ja rekao da laže, pa mi je rekla "nemoj tako jako da me vređaš"– nije štedeo na rečima mladi poštar.

Zanimalo nas je da li je i dalje zaljubljen u Veljkovićevu pa nam je kroz osmeh odgovorio.

Bio sam zaljubljen u nju ali sada nisam. Super sam sada sa njom, stvarno, i baš mi je drago što je ona pobedila. Navijao sam za nju. Družim se i sa njenim sestrama, izlazimo, baš su super i normalne devojke, baš kao i ona– iskren je Strahinjić.

Na kraju nam je rekao i da ga ljudi prepoznaju na ulici, a da su i kolege bile oduševljene njegovim učešćem.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter