Izvor:
25.05.2018 u 04:56
0

MILI NAPISAO HIT PESMU: Otkrio STRAŠNU ISTINU o Gasttozzu, a pogledajte kojoj UČESNICI JE IZJAVIO LJUBAV!

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Milutin Radosavljević Mili, večeras je u toku "Roditeljskog sastanka sa Parovima", zaprepastio sve u vili, kada je napisao pesmu i rešio da je pročita pred svima.

– Dobro veče poštovani gledaoci, verni naši pratioci, molim za malo pažnje, obraća se Mili krem de la krem, originalan glumac, a ne copy paste i u pokušaju, francuski, komičarski glumac, koji ovde glumi da nekoga voli, a Naidu ne može da preboli. Zato je rešio nekoga da zavoli, srce hoće, bubuljica kokoće. Ljubavni trougao sve jači i bolji, Teodora sve jače ga voli, a on ne zna kako Anamariju da preboli – napisao je Mili, misleći na Gasttozza, a zatim je sledeće stihove posvetio Zorici Dukić:

– Zorice ja te molim, jer te ludo volim. Moja ljubav je velika kao kula Ajfelova, srce udara sve jače, iz dana u dan preskače, dozvoli mi da te poljubim u okice i vidim anđeosko lice. Ne dozvoli da te Gala opali, jer je njegov naspram mog mali – nastavljao je Mili.

Milijeva pesma naišla je isključivo na pozitivne reakcije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter