Izvor:
11.08.2016 u 23:13
0

NEKO O RANJAVANJU, A NEKO O PAPARAZZO FOTOGRAFIJAMA: Večeras u emisiji „Upoznajte Parove“ samo „GOLA ISTINA“!

Javnosti je poznato da je pevač i nekadašnji učesnik "Parova" Vuk Mob nedavno ranjen u pucnjavi koja se dogodila na jednom beogradskom splavu. On će večeras u emisiji "Upoznajte parove" otkriti do sada nepoznate detalje tog nemilog događaja i o tome iskreno pričati sa voditeljkama Bojanom Risitivojević i Jovanom Jeremić.

Vuk Mob će izvesti i pesmu koju je snimio sa grupom "Trik FX", čiji će frontmeni bračni par Sani i Natalija, pričati o tome da li veze u rijalitiju mogu da opstanu, naravno iz ličnog iskustva.

Pravu poslasticu za sve gledaoce donosi novinar "Kurira" Ivan Ercegovčanin, koji će otkriti koje su to poznate ličnosti uhvaćene u nezgodnim situacijama.

Obavezno ostanite uz Happy televiziju i tačno u 19 časova gledajte emisiju "Upoznajte Parove".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter