Izvor:
13.08.2016 u 19:03
0

BURAN SPECIJAL SA PAROVIMA: „Zorice, ti dogovaraš priče sa novinarima!“

Voditeljke u emisiji “Specijal sa Parovima“ na Happy televiziji, prenele su učesnici završenog rijalitija Zorici Dukić šta pišu društvene mreže i o čemu priča grad.

Spremne, kao uvek i bez dlake na jeziku, voditelje emisije "Specijal sa Parovimab" rekle su Zorici Dukić šta se piše na društvenim mrežama o njoj i priči o navodno nasilnom Nenadu Marinkoviću, ali i priča po gradskim kuloarima.

Zorice, svi komentarišu da si se ti dogovorila sa novinarima da ide tekst o sukobu između tebe i Gasttozza – rekla joj je Bojana Ristivojević. – Što znači, da si ti umešana u sve što se piše, jer, ti i tvoji prijatelji, zaposleni u novinama, to dogovarate.

Zorica Dukić je sve brzo demantovala, tvrdeći da novine izmišljaju, da se ona i Nenad vole i da ni u kom slučaju među njima nema sukoba, niti nasilja, kao što se piše.

Podsećamo, tokom boravka u "Parovima", Zorica Dukić je glasno govorila da nju ne zanima žuta štampa, da ne želi da se pojavljuje u medijima, da bi se sad ispostavilo sve suprotno.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter