Izvor:
13.06.2018 u 23:11
0

PRODUKCIJA DONELA ODLUKU: Evo kakva SUROVA KAZNA čeka Teodoru zbog bežanja!

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Teodora Radoičić, nije postupila u skladu sa pravilima rijalitija, te će zbog toga snositi određene posledice.

Obzirom da je prekršila pravilo boravka u rijalitiju, tako što je provela van vile više nego što je dogovoreno njenim odlaskom kod lekara, ostali učesnici su se izjasnili na koji način bi Teodora trebalo da bude kažnjena, ili nagrađena.

Na iznenađenje mnogih, učesnicu su bili gotovo jednoglasni da Teodora treba da bude nagrađena, međutim produkcija je odlučila da je Teodora kažnjena sa 1000 eura i sa dvanaeat sati izolacije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter