Izvor:
14.08.2016 u 01:47
0

SEKSOLOG KONAČNO OTKRIO: Evo zašto GLEDAOCI vole PAROVE!

Večerašnja emisija ,,Specijal sa Parovima'' je protekla u sjajnoj atmosferi! Intrige, psihološke analize i dobra šala su držale gledaoce zakovane za svoje fotelje kraj malih ekrana. Ipak, može se reći da je glavnu reč u emisiji vodio seksolog i bivši ambasador Jovan Marić.

Parovi su stekli popularnost zato što je je u prirodi čoveka da voli seks, svađe, intrige. To je normalno i od toga ne treba bežati – iskren je bio dr Marić.

Seksolog se osvrnuo i na sve veći trend velike razlike u godinama između ljubavnih partnera, bilo da je muškarac taj koji je dosta stariji od partnerke ili obrnuto.

Muškarci vole mlađe jer je mladost večni sok života. Mladost je neprocenjiva jer večno traje. Mlade žene imaju idealan tonus kože što muškarce privlači. Kuguarke, žene koje vole mlađe muškarce privlači jer oni imaju ono što one oče. A muškarce privlači njihovo iskustvo. Ipak muškarci su dominatniji opet – kaže Marić koji je demantovao da se na službi u Nigeriji predstavljao kao ''sekselencija''.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter