Izvor:
14.08.2016 u 18:46
0

KUPUS, MALINE, PRASETINA I TUČA: Jelena Krunić bila u ludom provodu u Guči sa… (FOTO, VIDEO)

Svake godine na Dragačevskom saboru trubača u Guči fenomenalno se provedu hiljade i hiljade ljudi.

Među njima je ovog avgusta bila i bivša učesnica najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi" model i plesačica Jelena Krunić. Ona je tamo uživala u pratnji Daniela Dakija Savića. Ovaj model, fitnes trener i organizator MMA borbi došao je iz Švedske na odmor u Srbiju i, kako i sam kaže, uspeo je da nađe "najluđeg partnera u zločinu".

Prethodna noć je bila jedna od najluđih noći ikada! Luđeg partnera u zločinu od Jelene Krunić teško je naći – napisao je Daki pored jedne od njihovih fotografija.

Pogledajte selfije i video klip u kome Krunićeva prepričava šta su sve jeli i šta su njih dvoje radili na ovom festivalu.

A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on

A video posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on

HappyTv.rs
Foto:Instagram/jelena_krunic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter