Izvor:
14.08.2016 u 19:02
0

TIJANA AJFON OKREĆE NOVI LIST: Nećete verovati šta je sad USPELA DA URADI! (FOTO)

Definitivno nećete verovati šta je uspela da uradi Tijana Ajfon. Verovatno ste pretpostavili da je smuvala nekog fenomenalnog frajera ili da je rekla nešto nejasno i nerazumljivo, međutim…

Tijana Maksimović, starleta i bivša učesnica najboljeg rijaliti šou programa "Parovi" uspela je da – položi prijemni za fakultet!

Ona je podelila na svom Fejsbuk profilu fotografiju na kojoj pozira sa mamom i obavestila je svoje fanove i prijatelje da počinje neki drugi život.

Okrećem novi list u svom životu! Dosta je praznih priča, izmišljenih novinskih tekstova, lažnih i montiranih afera… od mene dosta! Mislila sam na vas, sad malo na sebe. PROŠLA sam prijemni ispit na fakultet, za koji nisam tražila nikakvu vezu, učila sam, jer sam htela da pokažem kakva još može da bude Tijana Ajfon. Da ne bude zabune, DRŽAVNI fakultet je u pitanju, moja velika želja se ostvaruje – napisala je presrećna Tijana.

Ona se zahvalila mami Slavici jer je verovala u nju i podržala je u svemu.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/Tijana Tića Maksimović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter