Izvor:
22.06.2018 u 11:23
0

PO OVOME ĆE PAMTITI ŠESTU SEZONU: Gasttozz otkrio najgori trenutak u vili koji ne može da prežali!

Gasttozz je tokom jutarnjeg programa pričao o svojim najgorim utiscima i stvarima koje su mu se dogodile u ovoj sezoni rijalitija.

Obzirom da sa sobom nosi po izlasku i lepe i ružne uspomene situacija koja mu se dogodila upravo u ovoj sezoni pamtiće ceo život.

Kako je rekao nije najgore što ga je devojka Naida koju je ludo voleo ostavila ništa u poređenju šta se desilo sa Brenodnom koji je isto bio učesnik šeste sezone.

Podsetimo nesrećnim slučajem Gasttozz je povredio Brendona i on je morao da napusti rijaliti jer mu se polomila noga.

Nije moj najgori događaj ovde raskid sa Naidom. Nema ništa gore što je moglo da mi se desi nego moj slučaj sa Brendonom, moraću zbog toga četiri godine da budem dobar i moraće moje ponašanje da se popravi. Eto šta se meni sve izdešavalo ove sezone, još sam ga sanjao pre nego što ću ući u rijaliti ovom prilikom ga pozdravljam. Sanjao sam da je on bio samnom u Parizu u nekoj gužvi i da su tamo hteli da ga napadnu neki momci i da sam ja hteo da ga odbranim i eto na kraju se ispostavilo da sam ja jedan od tih momaka ovde bio u rijalitiju– rekao je Gasttozz

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter