Izvor:
26.07.2018 u 12:13
0

UŽIVA U TRUDNOĆI: Goga Sekulić sa nestrpljenjem čeka svoje prvo dete!

Pevačica koja je u petom mesecu se zbog straha od infekcija ne kupa u moru, pa se na plaži rashlađuje pod tušem, ali ni tada ne skida haljinu.

Goga Sekulić već nekoliko dana boravi na Crnogorskom primorju i uživa u petom mesecu trudnoće.

Pevačica je iskoristila slobodne dane da poseti roditelje u porodičnoj kući u Čanju, a njen verenik Uroš Domanović ostao je u Cirihu. Iako je Goga mislila da će ostati neprimećena, paparaco Kurira uslikao ju je kad se najmanje nadala. Sekulićevu smo pre dva dana u popodnevnim satima zatekli na Pržnu, gde je došla da se vidi s prijateljicama. Ona ih je častila jer je saznala da će roditi sina.

U jednom trenutku pevačici se iznenada zavrtelo u glavi zbog vrućine, pa je otišla da se osveži. Ona je u širokoj haljini stala pod tuš i dobro se rashladila. Zbog straha od infekcija ne kupa se u moru, a i ne skida se u kupaći kostim. Iako joj se nazire trudnički stomak, Goga je u mokroj garderobi, koja je providela i isticala njeno bujno poprsje, izazivala mušku pažnju. Bez obzira na to što je u drugom stanju, za Sekulićevu su na plaži komentarisali da i dalje izgleda kao bomba.

Pevačica će u Crnoj Gori odmarati još nekoliko dana, a navodno će joj se pridružiti i verenik.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter