Izvor:
28.07.2018 u 16:14
0

MIMA KARADŽIĆ SKRIVA BRAK OD JAVNOSTI: Tajni detalji iz života poznatog glumca će vas iznenaditi!

Poznati glumac Milutin Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "večiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne beži od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

Međutim, u javnosti su se ipak pojavili nepoznati detalji o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine.

Mima je tada u Crnoj Gori upoznao izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju.
Nakon nekoliko meseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave – Aranđelovdana.

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mladoženja je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Nakon venčanja kod matičara, glumac je organizovao slavlje u Paviljonu “Cvijeta Zuzorić”, a reportaža s ovog događaja je čak bila objavljena u nedeljniku “TV novosti”.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo.

Proslavljeni glumac, međutim, o ovom braku nikada nije govorio za javnost.

Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim pre 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio”, govorio je on u intervjuima, ne pominjući da je bio oženjen.

Kurir
Foto: Facebook/Biser Bojane

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter