Izvor:
29.07.2018 u 09:19
0

„OSTAJ ZBOGOM PRIJATELJU“: Vlado Georgijev na emotivan način se oprostio od Oliver Dragojević! (FOTO)

Legendarni pevač Oliver Dragojević premino je jutros u pet sati u splitskoj bolnici u 71. godini nakon borbe sa teškom bolešću, a ova vest rastužila je sve u regionu.

Oliver je premino jutros u pet sati u splitskoj bolnici u 71. godini, godinu dana nakon što mu je dijagnostifikovan kancer, preneo je hrvatski sajt 24.HR, a od pevača se oprostio Vlado Georgiev.

– R.I.P. Oliver Dragojević. Pretužno je što si otišao Valja vrime niz skaline vonj mižerne i morbine…” a sinoć smo pjevali: “Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci…” Ostaj zbogom prijatelju" – napisao je Vlado Georgiev na Tviteru.

Kurir
Foto: Twitter/ Vlada Georgijev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter