Izvor:
29.07.2018 u 12:30
0

NJEN RAZVOD JE PROŠLE GODINE UZBURKAO JAVNOST: Dara Bubamara progovorila o razvodu!

Dara Bubamara važi za jedno od najprivlačnijih pevačica na estradnoj sceni, a sada je otkrila da li ima u planu da ponovo stane na ludi kamen.

Njen privatni život privlači pažnju, iza sebe ima propali brak sa Milanom Kesićem, pa je sada otrkrila svoje planove za budućnost.

U poslednje vreme često imamo priliku da te vidimo nasmejanu. Da li si zaista srećna ili je to samo zbog kamera?

– Srećna sam. Publiku ne možeš da lažeš. Publika oseti sve i ko laže, ko je zao, ko je dobar, kao i to ko je srećan, a ko nesrećan. Po meni se vidi da sam ja veoma srećna i zadovoljna žena.

Da li ti je dovoljna ovogodišnja Arena u karijeri ili bi je ponovila?

"Naravno da mi je dovoljno, ali s obzirom na to da sam jako ambiciozna osoba, naravno da ću ponoviti Arenu i napraviti još bolji koncert od ovog što je bio sada."

Imaš muškarca kraj sebe. Da li bi ponovo stala na ludi kamen?

"Imam i srećna sam s njim. Što se tiče venčanja, nikad se ne zna. Ja sam jako emotivna i radim sve kako osećam"

Koliko te ja ta emotivnost koštala u životu?

"Dosta me je koštalo. Ali, na kraju se isplati. U životu uvek treba biti iskren bez obzira na posledice. Uvek idem srcem kroz život."

Da li te ljudi prepoznaju kada nastupaš u inostranstvu?

– Da. Kao u Beogradu, i u Novom Sadu svi žele da se fotografišu sa mnom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter