Izvor:
30.07.2018 u 08:44
0

POSLEDNJI TRENUCI OLIVERA DRAGOJEVIĆA – Pevačev sin otkrio: Nije bio u bolovima, niti u agoniji, samo je zaspao!

Porodica Olivera Dragojevića neutešna zbog gubitka, od njega se nisu odvajali do poslednjeg trenutka

Legendarni pevač i kantautor Oliver Dragojević preminuo je u nedelju ujutru u 71. godini u bolnici u Splitu, gde je bio poslednji mesec dana.

Pevač se dugo borio sa teškom bolešću, zbog čega se povukao sa scene, a u najtežim trenucima njegova porodica je bila uz njega.

Iza sebe je ostavio suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39).

Oliverov najstariji sin kaže za hrvatske medije da je borba sa bolešću bila teška.

– Profesor Vrdoljak koji je vodio Oliverovo lečenje je najbolji u Evropi, ali bolest je bila jača. Zahvaljujemo svima u bolnici. Ti ljudi rade težak posao – rekao je Dino Dragojević.

– Bio je samo sve lošije i na kraju je samo zaspao. Nije bio u bolovima, niti u agoniji, niti se mučio. Sahrana će biti u Vela Luci jer to je bila njegova želja oduvek, a biće i ispraćaj i u Splitu – rekao je Dino.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter