Izvor:
13.08.2018 u 14:42
0

TREĆA SREĆA: Ekskluzivni snimci sa Mustafine jahte, da li se pomirio sa Eminom? (FOTO)

Turski mediji bruje o navodnom pomirenju Emine Jahović i Mustafe Sandala, kako je par nedavno uhvaćen skupa na pevačevoj jahti. Tim povodom, za naše medije, oglasila se atraktivna pevačica i objasnila situaciju.

Naime, i fanovi su se ponadali da je u pitanju pomirenje, kako ovo ne bi bio prvi put da im se ljubav vrati. Kako je poznato, Emina i Mustafa su jednom raskinuli pre braka, te bi ovo za njih bila "treća sreća".

"Ne verujem. Mislim da se ovaj put ugasila ljubav, ali nikada prijateljska ljubav i ljubav prema našoj deci. Mi smo sada partneri koji moraju decu da izvedu na pravi put", rekla je za "Ekskluzivno" Emina.

Velika je verovatnoća da je u pitanju bilo porodično okupljanje zarad proslave 10. rođendana sina Jamana, koji se rodio 8. avgusta 2008. godine.

"10 godina. Srećan rođendan, sine moj, danas svećice gore samo za tebe", poručio je Mustafa u emotivnoj objavi.

Međutim, pošto su uvideli da pomirenje nije na pomolu, fanovi su brzo počeli da se bave novom crnkom u Mustafinom životu, novinarkom Nađom Muftić.

Mustafa i Nađa su se nakon jednog poslovnog sastanka fotografisali zajedno sa širokim osmesima na licu, te se potegla tema – da li je to on zapravo pronašao novu devojku?

Muzičar se po ovom pitanju još uvek nije javno izjašnjavao.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter