Izvor:
17.08.2018 u 06:22
0

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK U KRIZI: Tanja Savić progovorila o muževljevoj ljubomori!

Folk pevačica Tanja Savić uživa u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojim ima sinove Đorđa i Maksima.

Godinama je živela u Australiji, a nedavno se vratila u Srbiju. Vratila se muzičkim nastupima, na oduševljenje brojne publike. S obzirom na to da se jedno vreme pričalo da ima krizu u braku, pevačica je sada progovorila o suprugu i porodici.

"Dušan je i te kako ponosan što pored sebe ima tako lepu ženu, za ljubomoru nema mesta. Nije ljubomoran, prerastao je to! A moja deca još uvek nisu svesna šta se dešava. Stariji i jeste, ali mlađi nije. Kada me vide na televiziji uglavnom im to bude smešno", rekla je Savićeva i otkrila da kod nje nema mesta za odmor.

"Ja se ne odmaram, nemam vremena. Radim kao mašina! Lomim se šta ću da snimam, jer uvek volim nešto novo. Imam više ponuda, videćemo koja će pesma biti odabrana. Izaći će, ja se nadam, u decembru mesecu".

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter