Izvor:
26.08.2016 u 22:56
0

SVE OPISAO NA BLOGU: Ričard Brenson doživeo nesreću na motoru (FOTO)

Bogati vlasnik kompanije "Virdžin" ser Ričard Brenson doživeo je nesreću kada je pao s motora tik uz liticu, tokom treninga na ostrvu Virdžin Gorda, drugom po veličini u argipelagu Devičanskih ostrva.

Brenson je u nesrećnom slučaju zadobio teške povrede jagodične kosti i duboke posekotine, koje je podelio sa pratiocima na svom blogu, prenosi "Independent".

Kako kaže Brenson, do nesreće je došlo pošto je pokušao da zaobiđe ispupčenje na putu pri većoj brzini, nakon čega je izgubio kontrolu nad motorom, preleteo preko drški volana i pao na beton.

"Sledeća stvar koje se sećam: život mi je bukvalno proleteo pred očima" napisao je poznati engleski bogataš na svom blogu.

On kaže da je poleteo glavom prema zemlji, ali da je preživeo zahvaljujući kacigi koju je nosio.

"Motor je pao niz liticu. Povredio sam jagodičnu kost na obrazu, koleno, bradu, rame, a na telu sam zadovio opasne posekotine" opisao je Brenson, potkrepljujući svoje navode fotografijama.

Nerećniku je na licu mesta ukazana prva pomoć, ali je hitno prebačen u Majami kako bi stručnjaci sanirali napuklu jagodiču kost i pokidane ligamente u kolenu.

Brenson je pre pet godina preživeo i požar na Karibima, kada je među 20 gostiju u njegovoj egzotičnoj kući na plaži bila i glumica Kejt Vinslet.

Ovogodišnji incident dogodio se tokom Brensonovog treninga za takmičenje "Virgin Strive challenge", humanitarnu trku koja podrazumeva vožnju motorom duž Apeninskog poluostrva i trčanje polumaratona do vrha aktivnog vulkana.

"Njujork post" piše da su nesrećnom slučaju svedočila i Brensonova deca, Holi i Sem, koji su vozili svoje motore.

Tanjug
Foto: Wikipedia, Virgin.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter