Izvor:
27.08.2016 u 17:35
0

TI SI MI U MISLIMA: Supruga Dina Dvornika tetovažom pokazala da je njena ljubav večna! (FOTO)

Znali smo da je pokojni hrvatski pevač Dino Dvornik bio ekscentrična pojava i muzičar, ali smo isto tako znali i da je imao skladnu porodicu, odnosno ženu i ćerku koje je mnogo voleo.

Javnost ih je upoznala kada su bili učesnici svojevrsnog rijaliti programa, pa su tada svi bili u prilici da vide kako funkcioniše porodica Dvornik.

Njegova supruga Danijela se nakon njegove smrti nije mnogo pojavljivala u medijima, za razliku od ćerke Ele, koja vodi svoj blog. Upravo ona je i objavila fotografiju tetovaže koju njena majka ima na leđima, a koja je dirnula sve.

Na njoj su ona i pokojni Dino u zagrljaju, a ispod je istetoviran stih njegove čuvene pesme "Ti si mi u mislima". Možemo samo da zaključimo da danijela još uvek nije prebolela Dina, koji je preminuo pre osam godina.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Danijela Dvornik/ Ella Dvornik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter