Izvor:
12.09.2018 u 09:01
0

Policija privela Anabelu i njenog muža: Andrej pesnicama tukao pevačicu?

Policija je privela Anabelu i Andreja Atijasa zbog nasilja u porodici.

Naime, Anabela je, prema nezvaničnim informacijama, prijavila policiji da ju je njen muž jutros oko četiri sata udario. Kako je navela, posvađala se sa suprugom Andrejom zbog psa kada ju je on pesnicom udario u glavu. Kako saznajemo, i ona je njega u tom guranju izgrebala.

Pretpostavlja se da je Andrej bio pijan. Policija je privela oboje i odmah su saslušani.

Neće biti podignuta krivična prijava protiv Andreja jer ga Anabela neće goniti. Par se pomirio u policiji. Međutim, s obzirom da ga je ona prijavila za porodično nasilje, razmatra se mogućnost da se izrekne hitna mera zabrane prilaska.

Anabela i Andrej imaju zajedničko dete, ćerku Blankicu, dok pevačica sa Gagijem Đoganijem ima ćerke Lunu, koja je trenutno u rijaliti šou Zadruga, i Ninu.

Podsetimo, Anabela Atijas, kojoj je ovo drugi brak, već je i ranije trpela nasilje u porodici. Naime, pevačica je ispričala da je 14 godina trpela nasilje u braku sa Gagijem Đoganijem.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter