Izvor:
18.09.2018 u 10:37
0

VELIKOG VASILIJA MOLILA DA JOJ ISPUNI ŽELJU: Goga Sekulić godinama išla na Ostrog, a sada je otkrila šta je sve tamo radila kako bi je svetac čuo!

Goga Sekulić je u 41. godini ostala u drugom stanju i tako joj se ispunila želja zbog koje se godinama molila pred moštima Svetog Vasilija Ostroška.

Pevačica, koja sa 15 godina mlađim Urošem Domanovićem čeka sina, nedavno je posetila manastir Ostrog gde se zahvalila što joj je Sveti Vasilije uslišio molitve.

"Manastir Ostrog uvek vrlo rado volim i želim da posetim, to nevalja da se priča ni da se planira, ali dešavalo se da iz Beograda krenem ujutro na avion, da odem namenski u manastir i vratim se nazad", rekla je Sekulićeva.

"Ja sam se prethodnih godina molila svecu Vasiliju Ostroškom", otkrila je Goga, koja će za nekih dva i po meseca na svet doneti dečaka.

Kako je ranije rekla, Goga planira da se porodi u Cirihu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter