BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U LEPU BRENU: Kada ju je sreo posle deset godina, rekao joj je: Zbog tebe imam problema!

Glumac Saša Petrović poznatiji kao Čaki iz filma "Hajde da se volimo" danas živi povučenim životom, beži od medija iako dobija priznanja za glumu na prestižnim festivalima.

Ulogu Čakija glumca Saše Petrovića i rečenice koje je izgovarao u filmu "Hajde da se volimo" svi prepričavaju godinama, a on se potpuno povukao iz javnosti.

Bosanski glumac, koji je u filmu bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu, poslednjih 15 godina ne daje intervjue, ali se i dalje bavi glumom. Dobitnik je nagrade za glavnu mušku ulogu na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, ali i pored toga vrlo retko se pojavljuje u medijima i nije aktivan na društvenim mrežama. Saša živi povučenim životom, a sa Brenom se posle deset godina, koliko je prošlo od poslednjeg susreta, sastao pre dve godine u jednom šouu u Bosni.

Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti - bila je ushićena Brena zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao.

- Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe -  poručio je Saša, koji se nije mnogo promenio od vremena kada je snimljen film, iako su prošle decenije. 

Danas izgleda ovako.

 

 

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva/Instagram- maksimir.m-lepabrenafan

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live