Izvor:
23.09.2018 u 11:18
0

NEVOLJE U RAJU: Haris Berković se ugojio, prestao da trenira, zapao u probleme! Evo šta je problem!

Atraktivni pevač Haris Berković požalio se kako je nabacio kilo viška i kako se ulenjio, zbog problema sa kičmom.

– Malo sam se ugojio, a i imao sam problema sa kičmom, pa sam se ulenjio. Mala pauza u treningu i kile su odmah tu, ali sada će jesen pa će sve da se sredi.

Kako kaže, pevačici i njegovoj devojci Radi Manojlovićto uopšte ne smeta.

– Ne zasad. Uživamo. Kod nas je sve u redu, živimo zajedno.

Kako izgleda kada si besan?

– Nisam često besan, ali kada me zadesi taj trenutak, budem neprijatan. Sreća da volim sport, pa se tu iskalim. Trudim se da me to brzo prođe, ali nekada se u životu nakupi i moram da se izduvam.

Opšti je trend dueti sa MC-jevima, šta ti misliš?

– Za duet sam uvek, ali ne sa MC-jevima. Drago mi je zbog tog novog trenda, bila je potrebna promena i da se priključimo svetskoj muzici, a videćemo gde je moje mesto u tome. Nekada nije dobro srljati.

Jesi li zadovoljan koliko nastupaš?

– Para nikada dosta, uvek može više, ali treba i energetski čovek da se čuva. Inspiracija i glas su potrošni materijal. U početku sam medom i jajima lečio glas, ali sada sam se prepustio i ne vodim toliko računa.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter