Izvor:
18.10.2018 u 07:36
0

CECA POTPUNO ISKRENO: O Anastasijinoj svadbi i kako bi reagovala da uskoro postane baka!

Svetlana Ceca Ražnatović postigla je sve u životu i sada uživa u plodovima svog rada, ali i uspesima svoje dece Anastasije i Veljka.

I dok daje savete naslednici koja krupnim koracima gradi muzičku karijeru, i dalje joj teško pada kada gleda kako se njen sin bori u ringu. U intervjuu za jedan list Ceca govori o pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, ženidbi naslednika, ljubavnom životu i planovima.
Na početku razgovora nam je otkrila kada će da stane na ludi kamen.

Nikada! Jednom sam obukla venčanicu, bila sam u prelepom braku, videla sam da mogu i od tada niko u meni nije probudio želju da je ponovo obučem. Nemam nameru da se udajem jer niko ne može da mi pokloni slobodu koju ja imam.

Anastasija je već, što bi naš narod rekao, devojka za udaju. Da li potajno priželjkuješ da je vidiš u venčanici?

Naravno. To je san svake majke. Nije što je moja, ali ona je lepa, dobra, pametna i bistra devojka. Smatram da joj još nije vreme za udaju, ali kad god ona to bude želela, od mene će imati podršku. Što se mene tiče, ne mora da žuri. Naravno, ako do toga dođe, zna se da će majka biti najveselija na svadbi.

Veljko je u ozbiljnoj vezi sa Bogdanom Rodić. Kako bi reagovala kada bi ti saopštili da ćeš postati baka?

Mojoj sreći ne bi bilo kraja. To je sasvim normalna i prirodna stvar. Radujem se deci i volela bih da mi moja deca podare tu sreću. Od mene samo podršku mogu da dobiju, ja im se ne mešam u život, niti se oni mešaju u moj.

Kada je tvoj sin odlučio da se profesionalno bavi boksom, nisi mogla da gledaš kako se bije u ringu. Je l' se promenila ta situacija?

Nije, niti će. Bar zasad. Zaista ne mogu da gledam kako prima udarce, niti kako ih zadaje. Brinem i za tog momka i, naravno, za sina. To mi je veliki stres, ni sama ne znam kako ću da ga prevaziđem, ali ako Veljko to voli, moju podršku ima.

Da pređemo malo i na tvoj ljubavni život. Da li imaš dečka?

E, to je samo moja stvar. Imam dovoljno godina i iskustva da na takva pitanja odgovorim osmehom. A vi mislite da li sam srećna, zaljubljena ili ne.

Poslednjih godina u medijima se pojavljuju razni ljudi koji govore da su šamarali tvog pokojnog supruga, vikali na njega i postrojavali ga. Kako to komentarišeš?

Takve gluposti čujem i čitam o Željku da ne mogu da verujem dokle ide ljudska mašta. Ispada da su njemu lupali čvrge i postrojavali ga, što nema veze sa životom. Ne mogu da se ne obazirem na to, jer je reč o čoveku koji je bio veličina i jačina u svakom smislu te reči. Uglavnom, znate kako se kaže, nije važno šta se priča, već ko priča, tako da mi je sve jasno.

Kakvi su ti planovi za naredni period?

Uskoro putujem u Pariz, potom i u Kankun, a onda kreću pripreme za solistički koncert na Ušću. Pored nastupa, odmora i obaveza koje imam oko porodice i prijatelja, moram malo i da se odmorim, pa ću da pobegnem na lepo mesto.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter