Izvor:
08.09.2016 u 21:10
0

KAO SAV NORMALAN SVET: Evo u kakvom IZDANJU je Marija Karan prošetala gradom (FOTO)

Glumica Marija Karan ne mari mnogo za negativne komentare na račun svog fizičkog izgleda koji je poslednjih meseci ne zaobilaze, pa na Instagramu nastavlja da objavljuje fotografije.

Glumica je objavila selfi na kojem pozira sa svojom majkom, a svi su primetili nešto drugo na fotografiji. Nju su prozvali zbog nesređenih obrva, nausnica i žutih zubi.

Mama mia! ❤️

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

Zaboga, koliko si lepa bila, šta radiš ovo od sebe? Obrve, nausnice, žuti zubi – jedan je od komentara na Instagramu. Međutim, Marija koja se nedavno porodila nastavila je da objavljuje svoje fotografije, a ovaj put pozirala je bez trunke šminke i raščupane kose. Pogledajte:

Windy #janfabre #spiritualguards

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on

HappyTv.rs
Foto: Instagram/marakaran

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter