Izvor:
09.09.2016 u 03:42
0

STIGAO NA VREME: Tošić doputovao privatnim avionom zbog Jelene i ćerki!

Jelena Karleuša proslavila je juče u jednoj beogradskoj igraonici rođendan svojih ćerki Atine i Nike, koje su došle na svet istog dana, 7. septembra, ali sa godinu dana razmaka.

Njihov tata Duško Tošić zbog svojih mezimica je doputovao privatnim avionom iz Turske. Iskoristio je slobodan dan da bi sa suprugom napravio dečju žurku svojim naslednicama.

Duško je još jednom pokazao da je super tata. Organizovao je privatni avion kako bi sa Atinom i Nikom bio zajedno na današnji dan – rekla je Jelena i napomenula da voli ćerkicama da udovoljava, ali da nisu razmažene:

Možemo da im priuštimo dosta toga, ali se one raduju stvarima kao i sva druga deca – dodala je JK.

Dečjoj proslavi prisustvovale su i Jelenine koleginice sa decom – Ana Kokić i Goca Tržan.

Izvor: Informer
Foto: Twitter/Gamaspor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter