Izvor:
15.11.2018 u 10:35
0

Karleuša ispalila Cecu na ročištu! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša danas je trebalo da se sastanu u sudnici povodom medijacije, odnosno pokušaja pomirenja. Naime, Jelena je podnela krivičnu tužbi protiv Svetlane zbog navodnih napada i uvreda na jednom od prethodnih ročišta. Odmah potom, Ceca je podnela kontratužbu, a ovo je bio pokušaj pomirenja.

Ceca Ražnatović pojavila se nešto pre 10 časova, kada je bilo zakazano ročište na kojem je planirano mirenje. Ona je u pratnji advokata došla i elegantno stilizovana ušla u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu.

S druge strane, Jelena Karleuša nije se pojavila na ročištu. Svetlana Ražnatović pri ulasku u sud nije imala osmeh na licu i bez reči se uputila u sudnicu.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter