Izvor:
19.11.2018 u 07:01
0

EDITA ARADINOVIĆ U ŽIŽI INTERSOVANJA: Osvojila sam ga zato što sam skromna, zato što sam porodična, normalna za ovo nenormalno vreme! (VIDEO)

Nakon nastupa u humanitarnoj emisji "TLZP" interesovanje za mladom pevačicom Editom je naglo poraslo.

Ona je u jednom trenutku odlučila da napusti grupu Ministarke, i da se oproba sama na sceni, što joj je i pošlo za rukom. Na pitanje štam misli o novoj pevačici koja je došla na njeno mesto odgovrila je da je oduševljena, da je to pravi pogodak za Ministarke, da Jovana ima pravu energiju, lepo peva i dobro izgleda.

A po drugi put snima duet sa pevačem Acom Pejovićem za pesmu "Blud i nemoral", i ekipu Glamura je interesovalo kako joj polazi za rukom da iznova osvaja Acine simpatije, što se posla tiče.

Happy televizija je i ovog puta spremila video na kom je Edita dala više nego dobar odgovor:

Evo i šta nam je Edita odgovorila:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter