Izvor:
11.09.2016 u 18:03
0

ŽESTOK VERBALNI OBRAČUN REŽISERA: Kusturica odgovorio na PROZIVKE Žerara Depardjea!

Francuski glumac Žerar Depardje isprozivao je Emira Kusturicu i rekao da je on lažov i prevarant, a sada mu je režiser brutalno odgovorio.

Kusturica je rekao za Žerara da je lopov i alkoholičar u izjavi koju je dao za portal Iskra.co.

Zamislite kada bih ja rekao za Depardjea da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olaškica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao ostalom i Francuzi – kaže Emir.

Depardje je rekao i da mu nije jasno zašto je Monika Beluči pristala da bude u filmu “Mlečni put”, ali Kusturica mu nije ostao dužan.

Zamislite kada bih ja za Depardjea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pišanja, u prvoj klasi “Er Fransa” upravo iza sebe ostavio go*no, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera – odgovorio je Kusturica na uvrede francuskog glumca.

HappyTv.rs
Foto: faktor.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter