Izvor:
12.09.2016 u 21:47
0

KONAČNO OTKRIVENO: Ovo je razlog razvoda Ane i Raste?

Javnost još uvek "vari" informaciju da su se pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta venčali, a već je počela da struji nova vest i to da se oni – razvode!

Brak koji su pre oko mesec i po dana sklopili u opštini Voždovac, navodno je samo marketinški trik, pa se oni u javnosti ponašaju kao zaljubeljni par, a u privatnosti svog stana ili najužeg društva, nije tako tvdi dobro obavešteni izvor.

Ispostavilo se da je venčanje koje se nedavno odigralo u beogradskoj opštini Voždovac samo Anin dobar marketinški trik, kako bi još više izreklamirala novi album koji je dobila od Raste. On je samo lepo naseo na sve – tvrdi izvor blizak novopečenom bračnom paru.

Znajući da će podići veliku prašinu u medijima, udajom za Rastu, koji se nikako ne uklapa u profil njenih dosadašnjih partnera, Ana je samo želela da skrene pažnju na novi album koji joj je upravo suprug i napravio. Znači, ako se ove glasine potvrde kao istinite, korist je bila obostrana!

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter