Izvor:
13.12.2018 u 10:01
0

SVE ŽENE JOJ ZAVIDE: Snimila vruće scene sa kolegom Milošem Bikovićem!

Mlada glumica Jovana Stoiljković osvojila je simpatije publike u novoj seriji “Jutro će promeniti sve”, ali i u filmu “Južni vetar”, u kome tumači glavnu ulogu sa Milošem Bikovićem. Posebnu pažnju privukli su eksplicitni kadrovi.

Jovana govori o tome koliko je u privatnom životu slična likovima koje je igrala, a koji su seksualno liberalni, da li joj je bilo zahtevno da snimi intimne scene sa Bikovićem, ali i da li se mladi glumci međusobno podržavaju.

Lik Anđele, koji Jovana tumači u seriji “Jutro će promeniti sve”, pomalo je kontroverzan i konstanto ispituje svoju seksualnost, što je rezultiralo da glumica jednom prilikom završi u odnosu sa još dva partnera. Mlada glumica otkriva koliko se u pogledu seksualnosti razlikuje od lika Anđele.

– Ne mogu da poredim sebe i Anđelu. To je kompleksna stvar, ali nema sličnosti u toj liberalnosti između mene i lika – navodi šarmatna glumica i otkriva šta je naučila iz ove uloge.

– Bilo mi je jako čudno kako odigrati to potiskivanje problema, koje Anđela nosi u sebi. Ne mogu da kažem da je to poučno, ali je bilo važno da otkrijem i to, vezano za glumačka sredstva kojim raspolažem. Dirljivo mi je kako se razvija ona, tako je bilo i meni to otvaranje. Snimali smo pet meseci pa smo se saživeli sa ovim junacima. Ne mogu da kažem za jedan segment, ona ih ima desetak. Svaki je bio preloman i važan za mene – kaže mlada glumica.

Mnoge pozitivne kritike Jovana je dobila i za ulogu u filmu “Južni vetar”, gde tumači devojku Milošu Bikoviću. Posebnu pažnju privukle su njihove zajedničke scene seksa, gde je publika između ostalog po prvi put mogla da vidi i Bikovića obnaženog, a glumica otkriva da li je bilo zahtevno snimiti te scene.

– Nije bilo zahtevno. Divan je Miloš Biković i zadovoljstvo je raditi sa njim – iskrena je Jovana i dodaje da su mnoge kolege pohvalile njenu ulogu u “Južnom vetru”:

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printscree/Južni vetar
Foto: Instagram/printscreen/fp.jovana.stojiljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter