Izvor:
18.12.2018 u 09:06
0

KOŠARKAŠ OSTAVIO DARU BUBAMARU ZBOG RODITELJA: Branili mu da se zabavlja sa PEVALJKOM, a Bezbradica želi pomirenje!

Dara Bubamara nedavno je za priznala da uživa u devojačkom životu i da nema nameru da se u skorije vreme posveti ljubavnom životu.

Navodno, karijera joj je na prvom mestu, pa za momke nema vremena. No nije ni slutila da će joj se bivši dečko, košarkaš Nemanja Bezbradica, javiti i poželeti da opet budu zajedno.

Glavni razlog njihovog raskida bilo je to što Bezbradica nije rekao svojim roditeljima da je u vezi sa folkerkom, već je vešto krio istinu, tvrdeći da informacije koje se plasiraju u medijima nisu tačne. Kada je Dara to saznala, dala mu je šut-kartu i rešila da ga zaboravi.

– Nemanja je shvatio šta je izgubio, pa je seo sa roditeljima i priznao im da je bio u vezi sa Darom, a da ga je ona ostavila upravo zbog njih. Kada su to čuli, nije im bilo svejedno, pa su posavetovali sina da je pozove i traži oproštaj. Njima je najvažnija Nemanjina sreća i ne žele da se nervira zbog predrasuda koje su oni imali o Dari – otkriva izvor.

– Kada je dobio zeleno svetlo od porodice, Bezbradica je poželeo da ponovo osvoji Daru. Međutim, ona je sada ljuta i sigurno će joj trebati vremena da mu oprosti. Nemanja na sve moguće načine pokušava da joj se dodvori, zove je po nekoliko puta dnevno, šalje joj poruke… Međutim, odgovora nema. U jednoj od poruka je napisao da bi voleo da se vide, da razgovaraju o svemu i da ima veliku želju da je upozna sa roditeljima – kaže izvor.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter