Izvor:
21.01.2019 u 11:56
0

U EMISIJI „GLAMUR“ OTRIVENO: OVO JE PRAVA ISTINA O SKANDALU JELENE KARLEUŠE! (VIDEO)

Pop diva Jelena Karleuša preko noći je postala tema broj jedan zbog prevare svog supruga, Duška Tošića, sa bosanskim fudbalerom, Ognjenom Vranješom.

Mediji su objavili prepisku pevačice i fudbalera, nakon čega se Karleuša oglasila na društvenim mrežama i ceo skandal okarakterisala kao pokušaj da se naudi njenoj porodici.

Poznato je da su Dara Bubamara i JK nedavno obnovile prijateljstvo, samo za emisiju "Glamur" otvoreno je pričaka o događaju,koji ju je vidno potresao.

– Nijedna žena u Srbiji nije zaslužila da joj se ovakvo nešto desi. Žalim što ne postoji zakon koji brani žene od sličnoh situacija. Kada bi postojala neka novčana kazna, videli bismo da li bi nekome palo na pamet da se bavi tuđom intimom na ovaj način – rekla je Bubamara.

Intervju detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter