Izvor:
12.02.2019 u 12:06
0

ANASTASIJA RAŽANTOVIĆ PROGOVORILA O OCU: Najnoviji detalji koje je otkrila iznenadili FANOVE! (VIDEO)

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na jednom gradskom događaju u pratnji ćerke, koja je nedavno krenula njenim stopama.

Anastasija Ražnatović samo za kamere ekipe "Glamura" otkrila je da ne žuri sa snimanjem nove pesme, s obzirom na to da prva broji 40 miliona pregleda na Jutjubu:

– Ne želim ništa da prepustim slučaju, želim da sve bude onako potaman, sve kako treba! Vodimo računa o svakom detalju i ja i moj tim saradnika. Sledeća pesma verujem da će biti još bolja nego prethodna – rekla je Anastasija.

Iako retko govori o ocu, Željku Ražnatoviću Arkanu, pevačica u usponu otkrila je nove, zanimljive, detalje:

– Često mi kažu da ličim na mamu, naročito u poslednjih godinu dana, možda zato što se slično šminkamo. Međutim, mnogo ljudi mi kaže da ličim i na tatu, mišljenja su podeljena- tvrdi lepa Tasa.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter