Izvor:
12.02.2019 u 16:42
0

TAJNO VENČANJE: Sandra Bulok rekla sudbonosno DA!

Sandra Bulok venčala se u tajnosti sa svojim dečkom Brajanom Rendalom, kako su preneli strani mediji. Oni su napravili intimnu proslavu na kojoj su prisustvovali samo oni i deca, a informaciju i dalje glumica nije zvanično potvrdila.

Naime, glumica i fotograf svoj brak i dalje skrivaju od javnosti, a izbvor blizak paru otkrio je:

Imali su tajnu cermoniju, samo oni i njeno dvoje dece u njenom domu u Los Anđelesu. Nije bilo tradicionalnih deveruša, kako to obično biva, niti organizatora venčanja, kako to radi većina holivudskih glumica. To je zapravo bila Sandrina želja.

Navodno je jedan od Rendalovih prijatelja vodio venčanje, tokom kog je Bulok rekla "da" svom izabraniku, kada su razmenili prstene, poljubili se i zakleli jedan drugome na večnu ljubav.

Kako se navodi, glumica ne želi da ovaj brak bude javno ispraćen, kao i prethodni, kada se 2010. godine razvela od Džesija Džejmsa, nakon što ju je prevario.

Kako strani mediji navode, to je glavni razlog zašto se ova ljubav drži daleko od javnosti, ali i navodi da je dokazivanje međusobne ljubavi njima dovoljno, i nemaju potrebe da je dokazuju javnosti.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter