Izvor:
18.02.2019 u 15:11
0

NAJBOLJEG VIŠE NEMA: Javnost SKRHANA BOLOM! Ovako su se estradni umetnici OPROSTILI od KRALJA NARODNE MUZIKE! (FOTO)

Tužnu vest o iznenadnoj smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića potresla je čitavu naciju. Slavni pevač poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, dok se vraćao sa nastupa. Nesreću je, saznajemo izazvao mladić koji je vozio pod dejstvom alkohola, bez važeće vozačke dozvole.
Ožalošćena porodica i pevačevi bliski prijatelji skrhani su bolom, i još uvek ne mogu da dođu sebi nakon ovog velikog gubitka. Poštovaoci lika i dela pokojnog Šaulića oprostili su se od legendarnog pevača putem objava preko društvenih mreža, isto tako su ga ispratile i brojne estradne zvezde.

Negde oko 05:30 sam se slučajno probudila i pogledala u telefon… Ne postoji adekvatna reč da opiše stanje moje duše dok čita da te više nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuće u Kragujevcu i slušala te i učila… Pa do današnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mlađom koleginicom. Znaš ja skoro nikada nemam tremu… Ali trema i odgovornost koju sam imala one večeri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru – e to je trema, to je poštovanje i za mene veliki znak da je ono sto radim ispravno i dobro! Nije trebalo ovako da se zavrsši. Uporno govorim da je važno ostaviti trag… A ti si ostavio neizbrisiv u našim srcima! Sada štap u ruke, čamac i na tvoj Dunav u miru! Šabane, neka ti je večna slava i hvala ! – napisala je poznata pevačica Marija Šerifović.

Pop diva Jelena Karleuša je napisala „Doviđenja prijatelju“ uz seriju zajedničkih slika na „Instagramu“.

Otišao je velikan narodne muzike i jedan od retkih po kojem se prepoznavala naša muzička baština. Zasluženo noseći titulu kralja narodne muzike više od pola veka je punio srca lepotom, a naše duše vanvremenskom ljubavlju koja će trajati večno koliko i pesme kojima je zadužio sve nas koji se bavimo muzikom. Kako se gradi karijera, voli publika, neguje muzika, samo je mali deo nasleđa ovog doajena. Hvala ti Šabane za sve. Počivaj u miru, jer pesme će tvoje veseliti, tugovati i odgajati još mnoge generacije dok poslednji zvuk harmonike ne utihne – glasila je objava popularnog muzičkog sastava "Miligram".

Zaslužuješ mesto u aleji velikana. Dragi moj prijatelju, počivaj u miru među anđelima. Jako ćes nam nedostajati. Najboljeg više nema. – šokirana je bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Pored navedenih estradnih umetnika, još mnogi su lepim i dirljivim rečima punim ljubavi posvetili svoje objave opraštajući se od legendarnog pevača.

Happytv.rs
Foto: Instagram/karleusastar; sabansaulicoffical; serifovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter