Izvor:
18.03.2019 u 14:07
0

DŽONI DEP ODLAZI IZ SRBIJE: Poslednji je dan i ja ne želim da kažem zbogom, ali će san biti lep!

Džoni Dep, posle mesec i po dana dana provedenih u Beogradu i nedelju dana u Tivtu, gde je snimao scene za film "Minamata", pakuje kofere za povratak u Ameriku.

Džejson Forman, jedan od producenata filma "Minamata" o ratnom razaranju istoimenog japanskog grada u kojem Džoni Dep tumači glavnu rolu fotoreportera Judžina Smita, prezadovoljan je kako je proteklo snimanje na našem podneblju.

Forman kaže da je filmska ekipa dala sve od sebe da ovaj film snime kako treba i da je sada samo željan sna, o čemu je pisao i na Instagramu.

– Kakva vožnja. Kakav je blagoslov biti okružen divnim ljudima koji naporno rade mesecima. Poslednji je dan i ja ne želim da kažem zbogom, ali će san biti lep -napisao je on.

Izvor: Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter