Izvor:
21.03.2019 u 11:33
0

DARKO LAZIĆ ODLOŽIO VENČANJE ZBOG BIVŠE SUPRUGE: Oženiću Marinu Gagić kada se razvedem od Ane Sević!

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedva preživeo, pevač Darko Lazić potpuno je promenio životne navike. Srećne vesti da će mu verenica Marina Gagić roditi sina dale su mu još veću snagu da istraje u borbi za zdravlje. Nakon što je devojku nedavno verio, pevač je sve podredio opremanju kuće u dvorištu porodičnog imanja u Brestaču.

Kuću sam sagradio za Marinu i sebe, radovi su u toku, biće gotova do leta. Ja odavde ne mrdam. To mi je baza, tu je moj skromni dom, moj mir. Grad mi nije daleko. Roditelji će mi pomoći oko deteta, ali i njeni roditelji – kaže Darko, koji će uskoro staviti tačku i na brak sa koleginicom Anom Sević sa kojom ima kćerku Lorenu.

Iako su se rastali još pre nekoliko godina, sve ovo vreme imali su problem o dogovaranju kome će pripasti starateljstvo i stan u kojem su živeli. Zbog toga se pevač nije ni oženio Marinom.

Radimo na razvodu, biće uskoro i to rešeno. Postigli smo dogovor o starateljstvu nad Lorenom, sve će to biti u redu – ističe Lazić, ali ne otkriva kako će se o devojčici starati jer ne želi da ometa proces.

Zbog procesa razvoda koji se ne može završiti brzo, a Darko će već u junu postati otac, svadba sa Marinom će morati da sačeka.

Biće sledeće godine. Neka se ove godine porodi, pa ćemo lepo sledeće godine natenane da spremimo svadbu.

Tada će taman, kako Darko kaže, moći i da zapeva na svadbi jer je tek dobio dozvolu lekara da može da pusti glas, što ranije nije smeo zbog problema sa plućima.

Nisam smeo da pevam, ali skoro sam išao na kontrolu i rečeno mi je da polako mogu da počnem da pevam – kaže pevač, koji je već ušao u studio da snimi povratnički singl:

Nova pesma će izaći mesec dana pred moj povratak. Spremam i čitav album. Ima lepih pesama i raznih autora. Išao sam redom, ko najbolje napravi pesmu, ja je uzmem.

Darko priznaje da mu smeta što mora da se kreće pomoću štaka, ali da ne zna kada će se potpuno oporaviti.

To niko ne zna, čak ni lekari. Ja bih voleo što pre da se oslobodim štaka, ali sporo teče oporavak. Nervira me to, jer me sprečavaju da radim, a ja volim da radim. Ja se nadam da ću u avgustu moći sam da hodam i da ću se tada vratiti nastupima – kaže Darko Lazić, idodaje da mu je drago što su mu noge iz dana u dan sve bolje.

Izvor: Blic.rs
Foto: new_mee911/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter