Izvor:
26.03.2019 u 14:42
0

DIVA SE VRATILA: KARLEUŠA SKINULA CRNINU ZA MAJKOM DIVNOM, Jelena prvi put u javnosti!

Jelena Karleuša došla je na snimanje jedne emisije gde se nalaži u žiriju, tačnije izvlačenja kuglica, sa 10 minuta kašnjenja, a mere obezbeđenja su bile visoke. Nijedan auto nije mogao da uđe u deo studija, a JK je čekalo obezbeđenje kako bi bez problema ušla u studio.

Karleuša je došla je u pratnji PR Zorana Birtaševica i drugarice Jovane Dakić. Pevačica je na sebi imala crno-belu haljinu, a prilikom ulaska samo je projurila u studio. Diva je nosila crne naočare, a svima je zapala za oko njena kratka frizura, koju je imala njena majka pre nego što je umrla.

Nekoliko minuta pre nje, došla je i njena saradnica Ivana Peters. Sa Jelenom je u studio ušao i Zoran.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter