Izvor:
29.09.2016 u 16:42
0

ZAPALI U KRIZU? Maraja Keri i multimilijarder na ivici RASKIDA veridbe i to zbog…

Maraja Keri je više od godinu dana u vezi sa australijskim multimilijarderom Džejmsom Pakerom.

Nakon veridbe hvalila se u medijima kako joj je verenički prsten toliko težak da ne može ruku da podigne i da letuju na odvojenim jahtama jer svako želi da ima svoju privatnost.

Najnovije tvrdnje u stranim medijima kažu da je veza na staklenim nogama jer Džejms ne želi da učestvuje u Marajinom rijalitiju.

Izvori tvrde da je par otputovao zajedno na Mikonos kako bi pokušali da spase vezu. Džejms se navodno sve teže nosi sa ispadima Maraje koja je inače poznata kao razmažena diva.

Međutim, još jedan problem u njihovoj vezi predstavlja i činjenica da je Maraja službeno još uvek u braku sa Nikom Kenonom s kojim ima dvoje dece.

Izvor navodi da je ovo razlog zašto se Maraja i Džejms još nisu venčali.

Izvor: superžena
Foto: Twitter/qnynp

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter