Izvor:
29.09.2016 u 17:23
0

ZBOG NJEGA ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE: Katarina Radivojević u vezi sa najvećim PUTINOVIM neprijateljem?

Srpska glumica Katarina Radivojević, navodno je već godinu dana u vezi sa Mihailom Hodorkovskim, nekadašnjim najbogatijim Rusom i velikim neprijateljem Vladimira Putina.

Srpska glumica i Hodorkovski su se upoznali pre godinu dana u Los Anđelesu, i od tada su zajedno.

Njih je upoznao Mihailov advokat. Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je odlepila za njim i zbog njega je zamrzla jajne ćelije jer joj biološki sat otkucava. Zbog svih ovoh dešavanja ne viđaju se često – tvrdi izvor “Kurira” blizak poznatoj glumici.

Mihail finansira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju pa se viđaju samo u Los Anđelesu i Berlinu. Kaća se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, plaši se kada su u kontaktu da joj neko ne zameri zbog svega toga. Stalno je u nekom strahu. Mihail nema porodicu, ni decu, što je njoj važno. Hodorkovski nema više novca koliko je nekada imao, sve mu je maltene oduzeto. Ona uskoro opet ide kod njega – kaže jedan od Katarininih prijatelja.

Sa druge strane, Radivojevićeva nije želela da komentariše ove glasine.

Da podsetimo, Hodorkovski je 2003. bio najbogatiji Rus sa imetkom većim od 15 milijardi dolara. Nakon toga usledilo je nekolko suđenja zbog prevare i pronevere, i Hodorkovski je 10 godina proveo u zatvoru dok ga Putin nije pomilovao krajem 2013.

Mnogi smatraju da je u zatvoru završio jer je kritikovao ruskog predsednika.

Prema najnovijim procenama, bogatstvo Hodorkovskog se sada procenjuje na 150 miliona dolara…

HappyTv.rs
Foto: Twitter/sorela

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter