Izvor:
29.09.2016 u 20:59
0

SAMO NEKOLIKO DANA OD KAKO JE POSTALA RODITELJ A VEĆ JE DALA LEKCIJU SVIM MAJKAMA: Za ovu SEKINU odluku se skida kapa!

Pevačica Seka Aleksić izašla je iz porodilišta i sina Jakova dovela kući. Po njih je došao tata Veljko i krišom su ranom zorom otišli kući.

Iako je trend da novopečene mame uzmu bebisiterku, kako bi imale više vremena za sebe, Seka je odlučila da se sama brine o svom sinu Jakovu. Pevačica sve svoje slobodno vreme da posveti nasledniku. Odlučila je da jedno vreme ne nastupa kako bi mogla da uživa u majčinstvu, saznali smo od dobro obaveštenog izvora.

Od kada su stigli kući, mama Jakova ne ispušta iz ruku i često dok se maze pusti po koju suzu. Pevačica je više puta izjavila da će se truditi da ne razmazi sina.

Kako kaže naš izvor, Jakov likom podseća tatu, a po vokalnim sposobnostima podseća na mamu, budući da je bila najglasnija beba u porodilištu!

Podsetimo, pevačicu je porođaj u jednoj privatnoj klinici u Beogradu koštao 4.000 evra.
"Seka se porodila prirodnim putem u najboljim uslovima, a za sam porođaj izdvojila je oko 4.000 evra. Aleksićeva je mnoge iznenadila jer nije zahtevna porodilja", rekao je naš izvor.

Izvor:Kurir
Foto:Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter