Izvor:
19.04.2019 u 16:09
0

NEĆETE JE PREPOZNATI: Popularna pevačica promenila lični opis! (FOTO)

Pevačica Aleksandra Bursać prošla je kroz pravu dramu kada ju je dečko prevario sa Anđelom Vešticom, a njihove eksplicitne poruke procurele u javnost.

Ona se jedan period oporavljala od cele situacije zbog koje je upala i u depresiju, ali je onda ipak odlučila da se vrati svojim poslovnim obavezama koje su joj svakako pomogle da preprodi težak period koji je sada iza nje. Međutim aleksandra je sada na društvene mreže postavila fotografije sa snimanja spota za novu pesmu na kojima je potpuno neprepoznatljiva.

Ubrzo posle raskida sa svojim tadašnjim verenikom Aleksandra je promenila svoj izgled i postala je brineta, a sada je najnovijom transformacijom raspametila sve obožavaoce.

Izvor:Blic.rs
Foto: printscreen/instagram/bursacaleksandra_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter