Izvor:
19.04.2019 u 18:45
0

„MEDELJIN“ OSVAJA PUBLIKU: Madona i Maluma napravili pravi hit! (FOTO)

Latino zvezda Maluma i kraljica popa Madona, ujedinili su se i snimili pesmu "Medeljin", a pesmu su kritičari već nazvali izuzetno senzualnom.

-Madonu sam upoznao u Nujorku, posle toga sam imao priliku da se družim s njom u Los Anđelesu. Bila je u studiju i pridružio sam joj se- kazao je Maluma o duetu sa pevačicom.

Ova pesma naći će se na Madoninom novom albumu "Madame X", koji ce biti objavljen 14. juna.

Njih dvoje pesmu započinju odbrojavanjem, te zatim Madona nastavlja da peva na engleskom, dok Maluma peva na španskom jeziku.

Pesma je u vrlo kratkom periodu prikupila više od dva miliona pregleda na Jutjubu, a očekuje se da će spot biti objavljen uskoro.

Izvor:Tanjug
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter