SOFIJA MILOŠEVIĆ HITNO MORALA NA OPERACIJU: Stvorile su joj se rane!

 

Zbog zdravstvenih problema Sofija Milošević morala je na intervenciju, pa je atraktivna manekenka pre nekoliko dana u strogoj tajnosti posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu.

Plavokosa lepotica je hirurškim putem uklonila preko dvadeset mladeža sa tela i sve iz zdravstvenih razloga. Sofija Milošević je dugo razgovarala sa lekarima kako bi mogla da reši problem mladeža na teli, a oni su imali samo jedno rešenje - da ih ukloni.

- Zbog solarijuma i konstantnog sunčanja Sofija je dobila dosta mladeža na leđima i po vratu. Ona je odlučila da više ne ide u solarijum jer je shvatila da je to loše za nju, ali su kao posledica solarijuma ostali vidljivi tragovi na telu. To su obično bili manji i ne toliko upadljivi mladeži. Tokom jednog od treninga Sofija je povredila mladež koji joj se nalazio na grudnom delu, te je otišla u kliniku da bi videla šta dalje da radi. Lekari su odlučili da treba preventivno da uklone sve opasne mladeže. Ni ona nije želela da razmišlja da li će neki drugi mladež postati opasan, te je odlučila da ih ukloni sve - objašnjava dobro obavešten izvor i dodaje:

- Dugo je razmišljala da li je pametno ići na intervenciju, ali je, uz konsultaciju s doktorima, shvatila da bi joj to bilo najbolje rešenje. Nekoliko sati je provela na klinici da bi joj određene mladeže uklonili hirurškim putem, a neke su uklanjali kiselinama. Ubrzo Sofija je sa nekoliko flastera napustila bolnicu, a potom je morala da se pridržava strogih pravila. Jedno od njih je i to da narednih mesec dana ne sme da se izlaže suncu - ističe naš izvor.

Kako bismo proverili kako je sada Sofija i da li je sve prošlo bez komplikacija, pozvali smo Miloševićevu, koja je potvrdila naša saznanja.

- Srećom, sve je prošlo brzo i bezbolno. Sada više nemam mladeža na telu. Jedva čekam da prođe ovaj period od mesec dana da mogu normalno da nosim svu odeću jer su ovako vidljivi ožiljci. Verujem u najbolje i hvala lekarima koji su mi pružili dosta saveta kada je u pitanju nega kože - rekla je Sofija.

Za nekoliko dana najpoznatija srpska manekenka otputovaće u Italiju, gde je čeka fotografisanje za najprestižniji italijanski brend donjeg veša.

Komplikacije nastale posle intervencije

Nekoliko dana nakon intervencije Sofiji su se upalile dve rane što joj je stvorilo dodatne probleme u svakodnevnom životu. Morala je svakodnevno da odlazi na kliniku kako bi joj previjali rane, ali do ozbiljnijih komplikacija nije došlo.

 

 

 

 

Izvor: Puls Online
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije - Žurka
02:30  Posle ručka