Izvor:
24.04.2019 u 13:23
0

IZJAVA MIRKE VASILJEVIĆ ŠOKIRALA SVE: Moja ćerka treba da zna kada da zaćuti! (FOTO)

Mlada glumica Mirka Vasiljeivć (28) sa fudbalerom Vujadinom Savićem (28) ima troje dece – dva sina i jednu ćerku, a njena nova izjava o tome kako vaspitava svoju naslednicu Adrijanu "zapalila" je društvene mreže.

Naime, Mirka je naglasila da njeno dete "mora da zna da je žensko", te da to podrazumeva ćutanje jer onda brak može da opstane i ona može da dobije šta god želi (?!)

– Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna – rekla je Mirka.

Ova izjava naišla je na osudu brojnih korisnika društvenih mreža, koji mahom navode ono što je istina, a to je da "priroda nikako nije postavila ženu kao biće koje ćuti i podmuklo procenjuje kada treba da iznese svoje mišljenje", niti "kao biće koje je podređeno".

Podsetimo, Mirkini stavovi na temu muško-ženskih odnosa u nekoliko navrata iznenadili su javnost, a najveći šok bila je njena reakcija nakon Vujadinovih fotografija sa drugom ženom.

Izvor:Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter