Izvor:
06.10.2016 u 22:24
0

ISPOVEST ANE NIKOLIĆ POSLE ZLOSTAVLJANJA: Prvi put kada me je udario, mislila sam da sam ja kriva!

Tuča Ane Nikolić i Raste koja se navodno dogodila u pevačicinom stanu, jedna je od najaktuelnijih tema ovih dana, a ovo nije prvi put da je Ana pretrpela zlostavljanje, budući da je i u bivšim vezama imala ovakvih problema.

Iako je od njihovog venčanja prošlo nešto više od dva meseca, Ana i Rasta se navodno ne slažu, aprethodna svađa kulminirala je tučom u pevačicinom stanu, zbog koje je reagovala i beogradska policija.

Ana Nikolić je u intervjuu pre nekoliko godina priznala da je i u ranim dvadesetim bila fizički zlostavljana i maltertirana.

Istina je da sam imala ozbiljnih problema. Preživela sam njegovu posesivnost, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu, za koju smatram da nije deo zdrave ljubavi i spada u zlostavljanje – rekla je Ana tada.

Posmatrano kroz prizmu zaljubljene devojke, sve sam pogrešno protumačila. Tako zaslepljena, njegove afekte i nalete besa tumačila sam kao nekontrolisanu ljubav, umišljajući da on te eksplozije ponašanja doživljava samo zato što me previše voli, pa ne može da se izbori sa samim sobom – otkrila je pevačica, koja je tražila opravdanje za ovakav postupak tadašnjeg dečka.

– Pravdala sam ga i u svemu videla svoju grešku jer sam ga, navodno, isprovocirala. Udarac je uvek krivica slabića nasilnika, a vi ste svakako žrtva i nikada inicijator. Ne postoji ta reč ili postupak koji drugom biću daje dozvolu da vam nanese fizičku ili psihičku bol.

Takođe, istakla je Ana tada i kako, zahvaljujući njenom stavu i čvrstini karaktera, nijedan muškarac ubuduće neće doći na ideju kako može da povisi ton na nju, a kamoli nešto više.

Na pitanje da li je tada rekla porodici da je pretrpela fizičko nasilje, Ana je iskreno rekla: – Nekada reči mogu više da zabole od bilo kakvog fizičkog nasrtaja i zato sam ćutala.

Izvor:Story
Foto: Facebook/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter