Izvor:
23.05.2019 u 11:24
0

SRPSKA PEVAČICA NAPADNUTA U PARIZU: Andreani Čekić dve žene napravila sačekušu!

Andreana Čekić je bila specijalni gost na jednoj proslavi u Parizu, ali ju je tamo zatekla velika neprijatnost.

Naime, pevačica je pravila odličnu atmosferu, ali je jedna od gošći primetila da njen muž flertuje sa Andreanom. Žena je pobesnela i smišljala sa drugaricama šta će učiniti pevačici, kako tvrdi izvor.

Pevačica je otišla da popravi šminku, ali ju je dočekala "sačekuša".

– Prvo je na nju počela da urla žena čiji muž ju je muvao, ma, nema šta joj nije rekla! Izvređala ju je za sve pare! Andreana je stajala kao skamenjena, ne verujući šta joj se dešava i pokušala je da joj objasni da ona nije niko zavodila. Međutim, žena je počela da urla: "Dok kuja ne zamahne repom, ker ne kreće u akciju!" i pevačici opalila dva šamara – rekao je izvor i dodao da je Andreana izašla čim je ušla jedna žena i brzo napustila proslavu.

Kurir
Foto: Instagram/andreanacekic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter