Izvor:
03.06.2019 u 19:38
0

UNUKA GREJS KELI SE UDALA ZA FILMSKOG PRODUCENTA: Jedan DETALJ je svima zapao za oko, a evo KAKO je ona svojoj baki ODALA POČAST!

Ovaj par ima jedno zajedničko dete, ali i oboje imaju po dete iz prethodnih veza.

Kći Karoline, princeze od Monaka, Šarlot Kaziragi (32), ovog vikenda se udala za filmskog producenta Dimitrija Rasama. Par, koji već ima sedmomesečnog sina, odlučio je da svoju vezu ozakoni građanskim venčanjem u Prinčevoj palači u Monaku, na istom mestu gde su se 1956. venčali Grejs Keli i princ Renije.

Iako svoju baku nikada nije upoznala, lepa Šarlot, koji mnogi nazivaju naslednicom Grejs Keli po lepoti i gracioznosti, odlučila je na svom venčanju s filmskim producentom Dimitrijem Rasamom odati joj počast, pa je oko vrata stavila Kartijeovu dijamantsku ogrlicu, koju je njena baka 1956. dobila kao poklon na venčanju s princem Renijeom.

Ceremonija je održana u subotu, i to na istom mestu gde su se te 1956. venčali njeni baba i deda, a nakon venčanja i zabave, 32-godišnja Šarlot i njen pet godina stariji izabranik, slavlje su nastavili u rezidenciji kneževa s neverovatnim pogledom na Mediteran…

Glossy
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter